Royal Multicare kétoldalas matrac

Royal Multicare kétoldalas matrac, 90 x 200 cm - Moonia

Top termék Royal Multicare kétoldalas matrac, 90 x 200 cm - Moonia gyártótól különleges áron 173990 HUF. Mutass többet »

Elérhetőség: Megrendelés
167 389 Ft
Vásárlás »
home
Ingyenes szállítás

45.000

sync
14 napos visszatérítési jog

ingyenes és kockázatmentes

thumbs-up
Ellenőrzött magyar bolt

minőségi termékekkel

cart
Vásároljon bármikor

a nap 24 órájában nyitva

Leírás

A Royal Multicare matracot kiváló minőség és maximális alkalmazkodóképesség jellemzi, ami hozzájárul a gerinc helyes helyzetéhez, és egyben - a SuperSoft hab tulajdonságainak köszönhetően - csökkenti a nyomáspontokat. A HR mag garantálja az ágyak függetlenségét, és lehetővé teszi két ember minőségi pihenését a matracon, anélkül, hogy ez befolyásolná a másik fekvőhely alkalmazkodóképességét és szilárdságát. Az AirSense rendszernek köszönhetően teljes és kényelmes pihenést érhető el. Ez a rendszer egyesíti a matrac tökéletesen elosztott rétegeit, ami garantálja az optimális alkalmazkodóképességet minden használó számára. A matrac összetétele egy 5 cm-es SuperSoft habréteget és Bio Memory természetes antiallergén szálakat tartalmaz. Ennek köszönhetően a matrac kényelmes pihenést biztosít, és tökéletesen alkalmazkodik tested formájához. A Royal Multicare matrac 12 támasztózónával rendelkezik, ami a mag alkalmazkodóképességével és a Biotherm szálak kényelmével együtt tökéletes pihenést biztosít. A kétoldalas Duo-System® technológia lehetővé teszi a kívánt keménység kiválasztását. Az A oldalon az átlagos, a B oldalon pedig a nagyon kemény felületet választhatod. Technikai adatok: Matrac vastagsága: +/- 30 cm SuperSoft hab - BIOTHERM szálak DuoSystem H2-H3 Pressure Care System: 12 támasztási zóna A matrac Air-Fresh rendszerrel rendelkezik. Szabályozott hőmérsékletet garantáló dupla felső réteg, valamint az AirSense rendszer és az Anti Stress Pro®, ami a kényelmet és az alkalmazkodóképességet biztosítja. A matrachuzat fertőtlenített, gomba-, és atkaellenálló, és antibakteriális rendszerrel rendelkezik. A matrac megerősített kerülettel, speciális biztonsági varratokkal is rendelkezik a jobb tömörség érdekében, valamint anatómiai és ergonomikus AirSense rendszerrel, ezenkívül kényelmes és alkalmazkodó Strech 3D szövettel és deréktámasszal is. A matrac antiallergén, antisztatikus, elektrobiológiai és anatómiai anyagú, kiváló szellőzésű, nem tartja vissza a nedvességet és nem deformálódik, terheléstől függetlenül alkalmazkodik. A matrac OEKO-TEX® tanúsítvánnyal és európai CETEM minősítéssel is rendelkezik. A terméket vákuumban szállítjuk, és használat előtt 24 órán át sima felületen kell pihentetni. A termék optimális állapotának megőrzése érdekében a kézhezvételtől számított három héten belül ki kell csomagolni. Felhívjuk figyelmét, hogy a készleten lévő darabok száma korlátozott lehet speciális áruk esetében, időben rögzítse darabját. Jelmondatunk: minőség, előnyös ár, ügyfélbarát megközelítés.

Termékleírás Royal Multicare kétoldalas matrac, 90 x 200 cm - Moonia

    • Termelő: Moonia
    • Ár: 173990 HUF
    • EAN: 8435441896066
    • Kategória: Kategóriák | Bútorok | Matracok

Hasonló termékek

Arista zöld szekrény - Teulat

230 990 Ft
230990 Ft

Nadra rattan fotel - Kave Home

185 990 Ft
185990 Ft

Royal Multicare kétoldalas matrac, 90 x 200 cm - Moonia

A márka egyéb termékei

Moonia

Royal Multicare kétoldalas matrac, 90 x 200 cm - Moonia tól Moonia - ezt a cikkett kiszálítjuk nagyon jó áron 173990 HUF. Boldoggá tesz, hogy rendezvényeink boldoggá tesznek! Csak most van INGYENES POSTA, ha 35000 Ft feletti árut választ. Az internetes vásárlás ismét előnyösebb, mint egy magasabb árú téglaüzletben.

A gyártó a legjobb termékeket kínálja a területén. Az összes termék megtekintése itt: .

Szállítás és fizetés

Szállítás

  • Magyar posta - 990 Ft
  • Csomagterminál - 990 Ft
  • Bonami Boltban - 590 Ft
Fizetés

  • Online bankkártyás fizetés
  • Fizetés banki átutalással
  • Utánvétel - 390 Ft